Keno Resultat

Keno Resultat

Välkommen till din ultimata källa för de senaste resultaten från Keno, vecka för vecka och dag för dag. Här hittar du sammanställningar av alla Kenodragningar från Svenska Spel. Du hittar även rätt Kenorad, antal rätt, antal vinnare samt utdelningen från dagens Keno resultat. Vår sida är designad för att ge dig en snabb och enkel översikt, så att du inte missar några viktiga Keno resultat. Håll dig uppdaterad med Keno resultatet idag – där varje Kenodragning bjuder på nya möjligheter och spänning.

Mer Info Om Keno Resultat Idag och Keno

Spela på Keno

Keno är ett dagligt nummerspel från Svenska Spel som påminner om Lotto med möjligheten att vinna miljontals kronor. Spelets huvudsakliga skillnad jämfört med Lotto är att det spelas med 60 bollar där 20 av dessa utgör den vinnande raden. Keno tillåter spel varje dag, och spelet kräver att spelaren väljer sina favoritnummer, likt Lotto. Det mest populära spelet är Keno 11, men spelare kan välja att delta på flera nivåer, från Keno 1 och uppåt. Information om de olika spelnivåerna finns tillgänglig på Svenska Spels hemsida.

Att delta i Keno

Liksom Lotto, väljer spelarna sina favoritnummer när de deltar i Keno. Spelet består dock av 60 bollar, och en dragning bestämmer 20 vinnande bollar. Spelare kan välja att spela på olika nivåer från Keno 1 till Keno 11, där antalet valda nummer ökar chanserna för högre vinster. Keno är tillgängligt för spel varje dag, vilket ger fler möjligheter att vinna jämfört med veckospelen som Lotto.

Så spelar du Keno

Spelare börjar med att välja sina nummer för Keno-raden, där de kan välja mellan 1 och 11 nivåer beroende på hur många nummer de vill satsa på. Spelarna kan välja antingen att manuellt välja sina nummer eller använda en automatisk nummergenerator för att fylla i sina rader. Efter att ha bestämt antalet rader och vilken nivå de vill spela på, bekräftar spelaren sina val och betalar för sin kupong. Spelet uppdateras dagligen med nya dragningar, så det finns ständigt nya chanser att vinna.

Keno Idag

Keno är unikt eftersom det erbjuder dagliga dragningar, vilket ökar spelarnas chanser att vinna jämfört med spel som endast har veckovisa dragningar. På Rätta.se redovisas dagligen rätt Kenorad, utdelningar och vinnare enligt den aktuella vinstplanen. Resultaten är tillgängliga både för aktuella och historiska dragningar och kan enkelt kontrolleras varje dag för att se om man har vunnit.

Spelstopp och dragningar för Keno

Spelstopp för Keno är kl. 18:25 på vardagar och kl. 17:25 på lördagar och söndagar. Dragningarna kan följas på Svenska Spels webbplats, där de visas från kl. 18:55 på vardagar och från kl. 17:55 på helger. Dessa tider gör det möjligt för spelare att lägga sina spel nästan fram till sista minuten varje spelkväll. Dragningarnas resultat uppdateras kort efter att de har utförts, och spelare kan kontrollera sina resultat online för att se om de har vunnit.

  • Spelstopp Keno Vardagar: 18:25
  • Kenodragningar Vardagar: 18:55
  • Spelstopp Keno Helger: 17:25
  • Kenodragningar Helger: 17:55

Rätta din Kenorad

Du kan rätta din Kenorad på flera sätt, men ett av de enklaste sätten är att gå högst upp på denna sidan och hitta det datumet som du vill se Keno resultatet för och klicka dig vidare. Vi på Rätta.se listar alla dragningar och Keno resultat direkt på vår hemsida för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra besökare. Du kan även besöka Svenska Spels webbplats för att rätta din Kenorad.