Rätta V86

Rätta V86

Är det dags att rätta V86?

Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig så du kan rätta V86.

Så rättar du V86

När du har spelat på V86 och undrar hur det har gått så är det dags att rätta din V86-rad. För att rätta din kupong så behöver du gå till ATGs hemsida

Eftersom du vill se hur många rätt just din V86-rad hade så behöver du antingen logga in på ATG eller ha din rättningskod tillgänglig. Om du däremot lagt ditt V86-spel hos ett ombud så kan du enkelt se resultatet (här) och därefter rätta själv. Dessutom kan du se vad utdelningen blev i travet oavsett om du är inloggad eller inte. Du kan även se om det blev Jackpot eller inte. 

Självklart hoppas vi att det blev vinst på V86 denna veckan!

Rätta V75

Mer information om hur du kan rätta V86.

Här hittar du mer information om hur man rättar V86

rätta V86 med rättningskod

Självklart kan du rätta din V86-rad online. Du behöver logga in på ditt konto hos ATG för att rätta din kupong. Du kan även rätta din V86-rad som du köpt hos ett ombud online. Då behöver du din s.k. rättningskod som du hittar längst ner på ditt ombudskvitto. Allt du behöver göra är att slå in din V86 rättningskod på ATGs hemsida och därefter får du fram ditt resultat.

V86 rättningskod

Du hittar din rättningskod för V86 längst ner på ditt ombudskvitto. Rättningskoden består av 9 bokstäver, exempelvis ”ABC DEF GHI”. Allt du behöver göra är att ange din rättningskod på ATGs hemsida för att Rätta V86 online.

Vanliga frågor och svar om V86

Här hittar du vanliga frågor och svar om Stryktipset. 

V86 startades den 30 november 2011 på Solvalla och är en del av AB Trav och Galopp.

Tanken från början var att V86 skulle ersätta V64 på onsdagar under tio veckor men när perioden var över valde man att permanenta V86.

Idag har V86 blivit ett av de mest populära spelen hos ATG och omsätter ca 18-20 miljoner kronor per vecka.

V86 går ut på att satsa på vilken häst och kusk som vinner varje lopp.  Totalt är det 8 stycken lopp som man spelar på och max antal rätt man kan få blir därför 8 rätt.

Man fyller i sin travkupong och gissar vilken häst som ska vinna respektive lopp. 

Självklart kan du välja fler än en häst per lopp om du känner för det.  Då ökar även insatsen du behöver lägga på ditt travsystem.

TV12 visar V86-tävlingarna live varje onsdag från klockan 20:30 när det inte är högsäsong.

Utöver det så kan du se loppen gratis i ATG-live.

V86 vinsten fördelas enligt följande:

  • 40% går till de spelare som har åtta rätt.
  • 20% till spelare med sju rätt.
  • 40% till spelare med sex rätt.

De onsdagar som det är Onsdag Xpress startar V86 20.30.

På sommaren är det uppehåll för Onsdag Xpress och V86 körs endast på en bana. Starttiden för V86 är då 19.20, vilket också är spelstopp för omgången.

Med Onsdag Xpress menas att man delar V86-tävlingarna mellan två olika banor.

Det är fyra banor som deltar:

  • Solvalla
  • Åby
  • Jägersro
  • Bergsåker

 

Solvalla kör varje onsdag gemensamt med någon av de tre andra banorna.

Du kan rätta V86 på ATG.se genom att logga in på ditt konto/mina sidor. Alternativt om du köpt din V86-kupong hos ett ombud så kan du rätta V86 online genom rättningskoden som du finner längst ner på ditt ombudskvitto.

Du vinner på V86 genom att gissa vilken häst som kommer vinna respektive lopp. Max antal rätt man kan få på V86 är åtta då det är totalt åtta lopp varje onsdag. 

Man kan även vinna lite pengar på sju och sex rätt men den störstas vinsten går alltid till de travälskare som lyckats pricka in samtliga 8 rätt.

Det är omöjligt att säga på förhand hur mycket man vinner på V86. Eftersom vinsten beror på hur många som spelat på V86 den omgången samt hur stora insatserna är. 

8 rätt kan generera vinstpengar i form av flera miljoner till några tusenlappar. Det beror även på hur många som har 8 rätt och vilka odds det är på hästarna som vinner respektive lopp. 

Rätta vad du vill på rätta.se

Vi hjälper dig att hitta så du kan rätta allt från spel till lotter och Bingolotto. Utöver det kan du rätta Keno, Stryktipset m.m.

Mest populärt på Rätta.se