Rätta Stryktipset - Svenska Spel

Stryktipset Resultat

Välkommen till din ultimata källa för de senaste resultaten från Stryktipset, vecka för vecka. Här hittar du en sammanställningar av alla matcher, resultat och utdelningar. Vår sida är designad för att ge dig en snabb och enkel översikt, så att du inte missar några viktiga resultat. Håll dig uppdaterad med alla resultat i Stryktipset – där varje vecka bjuder på nya möjligheter och spänning.

Behöver du hitta resultatet för stryktipset?

Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig så du enkelt kan hitta Stryktipset Resultat.

Stryktipset Resultat

När du har spelat på Stryktipset och undrar hur det har gått så är det dags att ta reda på resultatet. För att se resultatet på Stryktipset så kan du gå till Svenska Spels hemsida. 

Eftersom du vill se resultatet och samtidigt se hur många rätt just din Stryktipskupong hade så rekommenderar vi att du går till Svenska Spel och loggar in på ditt konto. Då kan du både se resultatet av samtliga 13 matcher och även se resultatet för din specifika Stryktipskupong. 

Självklart hoppas vi att det blev vinst på Stryktipset denna veckan!

Mer information om stryktipset resultat

Här hittar du mer information om resultatet i Stryktipset.

stryktipset resultat online

Självklart kan du se resultatet på Stryktipset online. Det finns flera hemsidor och tjänster som visar upp resultatet varje vecka för Stryktipset. Det sagt, så rekommenderar vi att gå till Svenska Spels hemsida direkt för då kan du även se hur det gick för din kupong i förhållande till Stryktipsresultatet.

Du behöver logga in på ditt konto hos Svenska Spel för att rätta din kupong. Så fort du har valt att rätta din kupong så ser du hur många av de 13 matcherna du hade rätt på. Du ser även utdelningen direkt på deras hemsida. D.v.s. du kan se hur mycket du vann (om det blev vinst). Utöver det kan du även se hur mycket utdelning det gav med 13 rätt, 12 rätt, 11 rätt och så vidare.

Var kan jag se resultatet för stryktipset?

Genom att gå till Svenska Spels hemsida så kan du enkelt se resultatet i de 13 fotbollsmatcherna som ingick i veckans kupong. Om du däremot vill se mer än bara resultatet och även rätta din kupong online så behöver du logga in på Svenska Spels hemsida. Slutligen så önskar vi er stort lycka till och hoppas att ni vunnit!

Vanliga frågor och svar om Stryktipset

Här hittar du vanliga frågor och svar om Stryktipset. 

Stryktipset är ett spel anordnat av Svenska Spel där man spelar på 13 fotbollsmatcher varje lördag. Vanligtvis sett så spelas samtliga 13 matcher samma dag och första matchen på kupongen börjar 16:00.

Fortsättningsvis så är majoriteten av fotbollsmatcherna på Stryktipset från England. De flesta matcherna tas från Premier League (Englands högsta liga) och Championship (Englands andra liga). Det sagt, så förekommer det ibland även fotbollsmatcher på Stryktipskupongen från andra ligor exempelvis Allsvenskan. Detta då det inte alltid finns tillräckligt med matcher från de förstnämnda ligorna.  

Hur spelar jag stryktipset?

För att spela Stryktipset så behöver du lägga en rad på de 13 utvalda matcherna för angiven spelvecka. Själva utmaningen går ut på att gissa vilket lag som vinner varje match eller om det blir ett lika resultat. Om du känner dig mer tveksam på någon av matcherna så kan du även hel- och halvgardera matcher. Mer om hur det fungerar längre ner. 

Vad betyder 1, X, 2 - Stryktipset?

När du spelar Stryktipset så ska du försöka förutspå vilket lag som kommer vinna respektive match. Det går även bra att spela på ett lika resultat. Nedan ser du vad 1, X, 2 betyder:

  • 1. Sätter du en (1) på en match betyder det att du tror att hemmalaget ska vinna den matchen.
  • X. Om du tror att det blir oavgjort i matchen så sätter du ett (X) 
  • 2. Slutligen så sätter man en (2) om man tror att bortalaget ska vinna matchen. 

En halvgardering innebär att du bettar på två resultat i en och samma match. Exempelvis kan det vara bra i en match där du är tveksam till vilket lag som ska vinna matchen så kan du välja att satsa på två olika resultat. Så om du tror att hemmalaget (1) kommer vinna men du tror även att det kanske kan bli lika (X). Då kan du göra en s.k. halvgardering och sätta både (1) och (X) vilket betyder att du får rätt på den matchen om hemmalaget vinner alternativt om det blir oavgjort.

En helgardering är när du bettar på samtliga utgångar i en match. Det innebär att du sätter både 1, X och 2 på matchen. Då är du säker på att du kommer få rätt på den matchen oavsett om hemmalaget vinner (1), bortalaget vinner (2), eller om det blir oavgjort (X).

Rätta vad du vill på rätta.se

Vi hjälper dig att hitta så du kan rätta allt från spel till lotter och Bingolotto. Utöver det kan du rätta Keno, Stryktipset m.m.

Mest populärt på Rätta.se