Rätta Keno

Rätta Keno

Är det dags att rätta Keno?

Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig så du kan rätta Keno.

Så rättar du keno

När du har spelat på Keno och undrar hur det har gått så är det dags att rätta dina Kenorader. För att rätta dina rader så behöver du gå till Svenska Spels hemsida. 

Eftersom du vill se hur många rätt just dina Kenorader hade så kan du logga in på Svenska Spel och besöka Mina spel. Utöver Mina spel så finns det fler sätt att rätta Keno på. Exempelvis genom att se Kenodragningen, via rättningsmejl eller jämför rätta Kenoraden på vår resultatsida Keno Resultat

Självklart hoppas vi att det blev vinst på Keno denna veckan!

Keno resultat

Mer information om hur du kan rätta Keno

Här hittar du mer information om hur man rättar Keno. 

rätta Keno I mina spel

Du kan rätta dina Kenorader direkt på Svenska Spels hemsida genom att logga in på Mina sidor. För att göra det så behöver du ha ett konto hos Svenska Spel.

Se den senaste kenodragningen

Om du istället vill rätta dina Kenorader genom att se den senaste kenodragningen kan du göra det genom att klicka här

Rätta keno - rättningsmejl

Vill du ha automatiska utskick med den rätta Kenoraden? Då kan du ställa in det i ditt konto på Svenska Spel så att du får email med den rätta Kenoraden direkt till din mailkorg. Du behöver logga in på Svenska Spel för att registrera dig för rättnignsmejl för Keno.

Vanliga frågor och svar om Keno

Här hittar du vanliga frågor och svar om Keno. 

Vad är Keno?

Keno är ett nummerspel av Svenska Spel som har dragning av resultatet i Tv4 varje dag. Det unika och roliga med att spela Keno är att du själv väljer hur många nummer du vill spela med. Tack vare det unika upplägget kan du helt på egen hand påverka dina vinstchanser och om du vill satsa på att vinna mycket eller lite.

Vad är högsta vinsten på keno?

Den högsta vinsten på Keno är 20 miljoner kronor.

Vad är Kenonivå?

Kenonivå är hur många nummer du har i din rad när du spelar Keno. Exempelvis:  Fyra nummer är Kenonivå 4, sju nummer är Kenonivå 7 osv. Om du vill satsa på att vinna riktigt mycket så är det de höga nivåerna som gäller. Det är när du spelar på Kenonivå 11 som du har chans att vinna upp till 20 miljoner!

Kan jag annulLera mitt Keno?

Självklart kan du annullera ditt Keno. Det är viktigt att veta att du inte kan annullera ditt Keno senare än 5 minuter efter spelstopp. 

Om du har lagt tina Kenorader via ett ombud så kan du inte annullera via internet. Istället behöver du ta med ditt kvitto till det ombudet du spelat hos och det måste även vara samma dag du spelat på Keno.

Kan jag förlänga mitt keno?

Det går utmärkt att förlänga ditt Keno. För att förlänga ditt Keno (spela på samma nummer en gång till) behöver du:

  1. Logga in på ditt konto hos Svenska Spel
  2. Klicka på Spela och välja Förläng spel
  3. Hitta det spel du önskar att förlänga och klicka på Förläng.

Notera att om du väljer att förlänga ditt spel så spelar du på samma Kenorad och nummer som ditt tidigare spel.

Rätta vad du vill på rätta.se

Vi hjälper dig att hitta så du kan rätta allt från spel till lotter och Bingolotto. Utöver det kan du rätta Keno, Stryktipset m.m.

Mest populärt på Rätta.se