Rätta Stryktipset - Svenska Spel

Stryktipset Resultat Lördag 13 Januari 2024 (v.2)

Utdelning: Stryktipset Resultat Lördag 13 Januari 2024 (v.2)

Stryktipset Resultat

Summering: Stryktipset Resultat Lördag 13 Januari 2024 (v.2)

Stryktipset lördagen den 13 januari 2024 bjöd på en omgång med både oväntade vändningar och säkra favoritsegrar, vilket ledde till en intressant utdelning. Bland skrällarna stack matchen mellan Newcastle och Manchester City ut. Trots att Manchester City var favoriter lyckades Newcastle göra en stark insats och matchen slutade med en spännande 2-3 vinst för City. Denna match var avgörande för många spelares kuponger, då en seger för Newcastle hade kunnat vända utdelningen helt.

Ipswich mot Sunderland var en annan match där resultatet gick emot förväntningarna. Ipswich, som inte räknades som favoriter, levererade en överraskande prestation och besegrade Sunderland med 2-1. Denna seger var en glad nyhet för Ipswichs fans och en oväntad vändning för Stryktipset.

När det gäller favoritsegrarna så levererade Leeds mot Cardiff. Leeds, som hade en stark säsong, fortsatte att imponera med en solid 3-0 seger. Denna match var en av de mer förutsägbara, och många Stryktipset-spelare hade räknat med detta utfall.

En annan intressant match var mellan Huddersfield och Plymouth, som slutade 1-1. Det var en jämn och tuff match där båda lagen kämpade hårt, vilket resulterade i en delad poäng. Denna oavgjorda match blev en knäckfråga för många spelare på Stryktipset.

På utdelningsfronten var det en blandad påse. Med endast 1 416 vinnare med 13 rätt, som belönades med 9 180 kr vardera, var det tydligt att denna omgång var utmanande. Antalet vinnare med 12 rätt var betydligt större, 23 093 personer, men utdelningen var blygsamma 120 kr per person. Det intressanta var att det inte fanns någon utdelning för 11 och 10 rätta raderna, vilket indikerar att denna omgång var särskilt svår att förutse. Detta kan tillskrivas de oväntade resultaten i flera matcher.

Sammanfattningsvis var Stryktipset den 13 januari 2024 en omgång som erbjöd både spänning och överraskningar. De oväntade resultaten i matcher som Newcastle mot Manchester City och Ipswich mot Sunderland ställde till det för många spelare, medan förutsägbara utfall i matcher som Leeds mot Cardiff bekräftade deras favoritstatus. Utdelningen reflekterade denna variation i matchresultaten, med en relativt hög vinst för de få som hade 13 rätt och en mer modest summa för de med 12 rätt. Omgången var ett exempel på fotbollens oförutsägbarhet och den spänning som den bringar till Stryktipset.

Stryktipset