Rätta Stryktipset - Svenska Spel

Stryktipset Resultat Lördag 27 Januari 2024 (v.4)

Utdelning: Stryktipset Resultat Lördag 27 Januari 2024 (v.4)

Stryktipset Resultat

Summering: Stryktipset Resultat Lördag 27 Januari 2024 (v.4)

Stryktipset lördagen den 27 januari, vecka 4, bjöd på en rad överraskningar och intressanta resultat som definitivt påverkade utdelningen för denna omgång. Denna vecka blev en spännande blandning av förväntade resultat och några rejäla skrällar.

Bland de mest uppmärksammade matcherna var Fulham mot Newcastle, där Newcastle tog en överraskande seger med 2-0. Denna match betraktades av många som en potentiell skräll och blev en tuff nöt för många Stryktipsspelare. En annan match som stack ut var Everton mot Luton, där Luton lyckades vinna med 2-1, trots att de var underdogs inför matchen.

Leeds och Plymouth spelade en tajt match som slutade 1-1, ett resultat som många förutsåg. Likaså var Leicester mot Birmingham en match där favoriten Leicester levde upp till förväntningarna och vann komfortabelt med 3-0. Sheffield United stod inför en tuff utmaning mot Brighton, och matchen slutade med en överraskande stor seger för Brighton med 5-2.

Bland de övriga matcherna fanns flera oavgjorda resultat, exempelvis Millwall mot Preston och Blackpool mot Charlton, båda med slutresultatet 1-1. Dessa resultat bidrog till att höja svårighetsgraden för denna veckas Stryktips.

Utdelningen för denna omgång blev anmärkningsvärd. Med 13 rätt fanns det 7 vinnare som var och en tog hem 861 494 kr. För 12 rätta svar fanns det 185 vinnare som belönades med 12 223 kr var. Antalet vinnare som lyckades få 11 rätt var 2 818, och de fick 641 kr var. Slutligen, för 10 rätt, fanns det hela 24 423 vinnare som fick 154 kr var. Denna varierande utdelning visar på både utmaningen och spänningen som kommer med Stryktipset, där även små marginaler kan göra stor skillnad.

Sammanfattningsvis var vecka 4 av Stryktipset en riktig berg-och-dalbana med överraskande resultat, vilket ledde till både glädje och besvikelse bland spelarna. Det var en vecka där kunskap, intuition och en gnutta tur var avgörande för framgång.

Stryktipset