Europatipset Resultat - Svenska Spel

Europatipset Resultat

Europatipset resultat - Hoppas det blev vinst!

Rätta.se hjälper dig så du enkelt kan hitta Europatipsets Resultat.

europaTIPSET RESULTAT

När du har spelat på Europatipset och undrar hur det har gått så är det dags att ta reda på resultatet. För att se resultatet på Europatipset så kan du gå till Svenska Spels hemsida. 

Eftersom du vill se resultatet och samtidigt se hur många rätt just din kupong hade så rekommenderar vi att du går till Svenska Spel och loggar in på ditt konto. Då kan du både se resultatet av samtliga matcher och även se resultatet för din specifika kupong. 

Självklart hoppas vi att det blev vinst på Europatipset denna veckan!

Europatipset Resultat

MER INFORMATION OM Europatipset RESULTAT

Här hittar du mer information om resultatet i Europatipset.

Europatipset RESULTAT ONLINE

Självklart kan du se resultatet på Europatipset online. Det finns flera hemsidor och tjänster som visar upp resultatet varje vecka för Europatipset. Det sagt, så rekommenderar vi att gå till Svenska Spels hemsida direkt för då kan du även se hur det gick för din kupong i förhållande till Europatipsresultatet.

Du behöver logga in på ditt konto hos Svenska Spel för att rätta din kupong. Så fort du har valt att rätta din kupong så ser du hur många av de 13 matcherna du hade rätt på. Du ser även utdelningen direkt på deras hemsida. D.v.s. du kan se hur mycket du vann (om det blev vinst). Utöver det kan du även se hur mycket utdelning det gav med 13 rätt, 12 rätt, 11 rätt och så vidare. Hoppas resultatet på Europatipset matchar din kupong!

VAR KAN JAG SE RESULTATET FÖR Europatipset?

Genom att gå till Svenska Spels hemsida så kan du enkelt se resultatet i de 13 fotbollsmatcherna som ingick i veckans kupong. Om du däremot vill se mer än bara resultatet och även rätta din kupong online så behöver du logga in på Svenska Spels hemsida. Slutligen så önskar vi er stort lycka till och hoppas att ni vunnit på Europatipset!

När du har spelat på Europatipset och undrar hur det har gått så är det dags att ta reda på resultatet. För att se resultatet på Europatipset så kan du gå till Svenska Spels hemsida. Eftersom du vill se resultatet och samtidigt se hur många rätt just din kupong hade så rekommenderar vi att du går till Svenska Spel och loggar in på ditt konto. Då kan du både se resultatet av samtliga matcher och även se resultatet för din specifika kupong. Självklart hoppas vi att det blev vinst på Europatipset denna veckan!

Vanliga frågor och svar om europatipset

Här hittar du vanliga frågor och svar om Europatipset. 

Vad är Europatipset?

Europatipset är ett spel anordnat av Svenska Spel där man spelar på 13 fotbollsmatcher (likt Stryktipset fast på andra dagar). Vanligtvis sett så spelas Europatipset på en vardag (tisdag, onsdag eller torsdag) och på söndagar. 13 matcher där det gäller för dig att ha 13 rätt för att skrapa hem storkovan i Europatipset.

Fortsättningsvis så består Europatipset av fotbollsmatcher från ligor runtom i Europa medan exempelvis Stryktipset nästan endast består av matcher från England (Premier League och Championship).

Hur spelar jag Europatipset?

För att spela Europatipset så behöver du lägga en rad på de 13 utvalda matcherna för angiven spelomgång. Själva utmaningen går ut på att gissa vilket lag som vinner varje match eller om det blir ett lika resultat. Om du känner dig mer tveksam på någon av matcherna så kan du även helgardera och halvgardera matcher. Mer om hur det fungerar längre ner. 

Vad betyder 1, X, 2 - Europatipset?

När du spelar Europatipset så ska du försöka förutspå vilket lag som kommer vinna respektive match. Det går även bra att spela på ett lika resultat. Nedan ser du vad 1, X, 2 betyder:

  • 1. Sätter du en (1) på en match betyder det att du tror att hemmalaget ska vinna den matchen.
  • X. Om du tror att det blir oavgjort i matchen så sätter du ett (X) 
  • 2. Slutligen så sätter man en (2) om man tror att bortalaget ska vinna matchen. 

En halvgardering innebär att du bettar på två resultat i en och samma match. Exempelvis kan det vara bra i en match där du är tveksam till vilket lag som ska vinna matchen så kan du välja att satsa på två olika resultat. Så om du tror att hemmalaget (1) kommer vinna men du tror även att det kanske kan bli lika (X). Då kan du göra en s.k. halvgardering och sätta både (1) och (X) vilket betyder att du får rätt på den matchen om hemmalaget vinner alternativt om det blir oavgjort.

En helgardering är när du bettar på samtliga utgångar i en match. Det innebär att du sätter både 1, X och 2 på matchen. Då är du säker på att du kommer få rätt på den matchen oavsett om hemmalaget vinner (1), bortalaget vinner (2), eller om det blir oavgjort (X).

Rätta vad du vill på rätta.se

Vi hjälper dig att hitta så du kan rätta allt från spel till lotter och Bingolotto. Utöver det kan du rätta Keno, Stryktipset m.m.

Mest populärt på Rätta.se