Rätta Stryktipset - Svenska Spel

Stryktipset Resultat Lördag 2 Mars 2024 (v.9)

Utdelning: Stryktipset Resultat Lördag 2 Mars 2024 (v.9)

Stryktipset Resultat

Summering: Stryktipset Resultat Lördag 2 Mars 2024 (v.9)

Stryktipset lördagen den 2 mars, vecka 9, bjöd på en rad intressanta matcher och spännande utfall som både överraskade och följde de förväntade resultaten. Denna omgång präglades av en blandning av skrällar och favoritsegrar som visade på fotbollens oförutsägbarhet och spänningen i att delta i Stryktipset.

Bland skrällarna märktes särskilt Luton mot Aston Villa där matchen slutade med en seger för Aston Villa med 3-2, vilket var en överraskning för många som förväntat sig en tätare match. En annan skräll var Birmingham mot Southampton, där matchen slutade 3-4 till gästernas fördel efter en målrik och oväntad tillställning.

Favoritsegrar inkluderade Tottenham mot Crystal Palace med ett slutresultat på 3-1, vilket många hade förutspått med tanke på Tottenhams starka form. Newcastle mot Wolverhampton var också en match där favoriten gick segrande med 3-0, vilket speglade Newcastles dominans på planen.

Utdelningen för denna omgång var särskilt intressant, med en högsta utdelning på 3 938 kr för 13 rätt, som delades ut till 3 301 lyckliga vinnare. Det var en relativt låg utdelning för högsta nivån, vilket kan tyda på att många spelare lyckades förutspå utfallet av matcherna korrekt. För de med 12 rätt blev utdelningen endast 61 kr, vilket visar på en stor spridning i svårighetsgraden och resultatens förutsägbarhet denna vecka. För 11 och 10 rätt blev utdelningen 0 kr, vilket är vanligt i de fall där många deltagare når dessa nivåer.

Sammanfattningsvis var vecka 9 en händelserik omgång i Stryktipset med både överraskningar och förväntade utfall. Skrällarna visade på spelens oförutsägbarhet och bidrog till spänningen, medan de förväntade resultaten gav en viss stabilitet till spelet. Utdelningen reflekterade den blandade svårighetsgraden och spännvidden av resultat, vilket gjorde denna omgång till en minnesvärd del av Stryktipsets långa historia.

En av de större skrällarna var Fulhams seger över Manchester United på bortaplan med 1-2. Detta resultat skakade om kupongerna rejält då många hade tippat Manchester United som klara favoriter på hemmaplan. Ett annat oväntat resultat var Plymouths seger mot Middlesbrough med 0-2, vilket ytterligare bidrog till omgångens överraskningar.

Utdelningen för denna omgång reflekterade de oväntade resultaten, med en topputdelning på 362 322 kr för 13 rätta. Det var endast 20 lyckliga vinnare som lyckades förutspå alla matcher korrekt, vilket understryker svårighetsgraden och oförutsägbarheten i denna omgång. För de med 12 rätta fanns det 568 vinnare som fick dela på 4 784 kr vardera, medan de som hade 11 rätta fick 330 kr och de med 10 rätta fick en tröstutdelning på 87 kr.

Denna omgång av Stryktipset visade återigen fotbollens oförutsägbara natur och hur ett enda resultat kan förändra hela spelets dynamik. Skrällarna, såsom Fulhams seger över Manchester United, påverkade inte bara utdelningen utan också hur spelare kommer att närma sig framtida omgångar. Med en blandning av förväntade resultat och överraskningar fortsätter Stryktipset att vara en spännande utmaning för alla fotbollsälskare.

Nedan finner ni även resultat från Sportkrysset.

Sportkrysset resultat Lördag 2 Mars 2024 (v.9)

Bild på resultatet i Sportkrysset från lördagen den 2 mars 2024 (v.9)

Här kan ni läsa mer om hur Sportkrysset från Svenska Spel fungerar.

Stryktipset