Rätta Stryktipset - Svenska Spel

Stryktipset Resultat Lördag 20 Januari 2024 (v.3)

Utdelning: Stryktipset Resultat Lördag 20 Januari 2024 (v.3)

Stryktipset Resultat

Summering: Stryktipset Resultat Lördag 20 Januari 2024 (v.3)

Stryktipset lördagen den 20 januari, vecka 3, bjöd på en rad intressanta matcher och några oväntade resultat som skakade om kupongen. Det var en omgång som verkligen visade fotbollens oförutsägbarhet och spänning, vilket också speglades i utdelningen.

Bland skrällarna stack matchen Sheffield W-Coventry ut. Coventry, som inte har varit i toppform, lyckades överraska med en stark 2-1-seger mot Sheffield W. Detta var en av de stora överraskningarna som ledde till att många Stryktipskuponger gick förlorade. En annan match som gick emot förväntningarna var Stoke mot Birmingham, där Birmingham också drog det längsta strået med en 2-1-seger. Dessa resultat visar på Championship-ligans oberäknelighet och bidrog till en högre utdelning för dem som hade turen att tippa rätt.

Å andra sidan fanns det också några favoritsegrar. Norwichs 2-0-vinst över West Bromwich var en sådan match där formstarka Norwich visade varför de är att räkna med i toppstriden. Brentford fortsatte också att imponera med en 3-2-seger över Nottingham, vilket var i linje med de flestas förväntningar.

Utdelningen för denna omgång var anmärkningsvärd. De som lyckades få 13 rätt blev belönade med hela 2 333 303 kr, en summa som verkligen visar på värdet av att kunna förutse de oväntade resultaten. För 12 rätt var utdelningen 12 019 kr, vilket också är en betydande summa. De som fick 11 och 10 rätt fick också en skälig belöning för sina ansträngningar med utdelningar på 657 kr respektive 160 kr.

Sammanfattningsvis var Stryktipset denna lördag en spännande mix av skrällar och favoritsegrar som resulterade i en lukrativ utdelning för de skickliga (eller lyckliga) nog att förutse de mest överraskande resultaten. Omgången var ett perfekt exempel på fotbollens dynamik och den spänning som Stryktipset erbjuder varje vecka.

Stryktipset